Guild & Manifestation

โ€œGuild & Manifestationโ€ย 

A book concept explaining & visualizing how the feeling of guild possibly indicates the change in appearance quantity of characters you feel guilty towards.

Assuming this were the case following up on hypothesis “Guild & Manifestation”, the less guilty you would feel towards manifestations around you, the more often the character would appear in your environment.. #theoretically

This hypothesis would also possibly indicate that “good” behavior is stated generalized in all humans, this would explain that all humans have one general ancestor & that ancestor passed through behavioral characteristics such as norms & values through “genetic material” such as #rna & #dna

#guild #manifestation

Concept written by Rob Helmink

Published by fecd32

_

โ€œWhat do you need to establish contact?”

๐Ÿ‘ฅ โ™ป๏ธ ๐ŸŒ ๐ŸŒฑ ๐Ÿฅ ๐Ÿ‘Ÿ ๐Ÿ“… ๐Ÿ“บ ๐Ÿ”ฌ โš™ โ„น ๐Ÿ“ฑ ๐Ÿ”Ž ๐Ÿš– ๐Ÿ’ป ๐Ÿ”ง โ˜• โ™ฅ ๐ŸŒŽ ๐ŸŽฅ ๐ŸŽจ ๐ŸŽถ ๐Ÿ  ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“ˆ ๐Ÿ“ฐ ๐Ÿ”’ ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿš€ ๐Ÿš— โœ‰๏ธ โœ๏ธ ๐Ÿ‡ โ˜ฎ ๐Ÿ’ก ๐Ÿ’พย ๐Ÿ‘พย ๐Ÿ’ง ๐Ÿ“š ๐ŸŽ“ โœˆ๏ธ ๐ŸŽฎ โ˜Ž๏ธ โ˜€๏ธ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *